A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

dmker Bobcat 3870 teleszkopos rakodogep
bobcat logo dark

 

38-70 HF 130 IV

 

  • 130 LEMotor teljesítmény
    7440 kgSaját tömeg
    3800 kg Max. teherbírás
    6889 mmMax gémkinyúlás

Technikai adatok

TL 3870HF
Teljes szélesség2300 mm
Teljes hossz a villákig4869 mm
Teljes magasság2290mm (20") / 2374mm (24")
Hasmagasság346mm (20") / 430mm (24")
Tengelytáv2870 mm
Külső fordulási sugár (gumiabroncsokon)3714mm
Belső fordulási sugár (a fülkében)1092mm

AJÁNLATKÉRÉS

 

Az Ön neve
E-mail címe *
Telefonszáma
Cégnév
Telephely irányítószáma
Írja le üzenetét

SZÉLES KÖRBEN
Használható

A Bobcat teleszkópos rakodókat nagy igénybevételhez tervezték, nehéz körülmények között is megállja a helyét a mezőgazdaságban, építőiparban, valamint a hulladékkezelésben és számos ipari alkalmazásban is. Így a Bobcat teleszkópos rakodó kivállóan alkalmas a mindennapi kemény munkához. Nem gond ha szűk helyeken kell dogoznia vagy nehéz terheket kell emelnie, mozgatnia a Bobcat teleszkópos rakodó ideális munkagép lesz hozzá.

  MEGTEKINTÉS

bobcat logo dark

Kényelmes
fülke

A kezelő köré épített kényelem a teleszkópos rakodókban a jobb láthatóság, tágas és kényelmes kabin, könnyű ki- és beszállás. A teleszkópos rakodó agilitása és a teljesen üvegezett panorámakabin lehetővé teszi a könnyű manőverezést. Növelje R-sorozatú munkagépekkel termelékenységet.

bobcat logo dark

Több mint 60 év
tapasztalat

Szinte verhetetlenek a Bobcat teleszkópos rakodók robusztus és megbízható működésükkel, ami az anyagmozgató gépek tervezésében és gyártásában szerzett, több mint 60 éves tapasztalatnak köszönhető. A Bobcat teleszkópos rakodó amelyre egész nap és minden napszakban számíthat. A munkagépek robusztus gémmel, minden kulcsfontosságú alkatrésznél extra védelemmel, megerősített hegesztett vázzal rendelkeznek.

bobcat logo dark

3 éves BOBCAT 
garancia

A Bobcat teleszkópos rakodó megbízhatóságának köszönhetően a Bobcat vállalat 3 éves (vagy 3000 üzemórára szóló) gyári garanciát nyújthat a gépekre.* A teleszkópos rakodó gépekhez teljes kürű munkagép szerviztés alkatrész ellátást biztosítunk.
* Általános Szerződési Feltételek: csak a Bobcat® hivatalos európai, közép-keleti és afrikai kereskedői hálózatában vásárolt gépekre érvényes. Gépbérletes és kiemelt ügyfeleinkre más feltételek vonatkoznak
bobcat logo dark